Trainingen

LSW trainingen noodhulpverlening Bij BeCare kunnen cursisten een aantal standaard medische trainingen en opleidingen volgen, zoals ReanimatieKinderreanimatieEHBO en  Bedrijfshulpverlening. Ook leiden wij cursisten op tot Instructeur Reanimatie en Instructeur Kinderreanimatie, zodat zij zelf trainingen kunnen verzorgen. Verder bieden wij vakspecifieke opleidingen aan, zoals Landelijk protocol levensreddend handelen door de brandweer en First responder brandweer. Tot slot verzorgen wij trainingen op maat, precies afgestemd op uw vaardigheidseisen.

 

Gecertificeerde instructeurs

Al onze trainingen worden gegeven door gecertificeerde instructeurs. Het merendeel van hen is actief in de acute noodhulpverlening in Zeeland en Zuid Holland. Onze instructeurs beschikken dus ruimschoots over praktijkervaring in levensreddend handelen. Hierdoor kunnen zij zowel theorie als praktijk betrokken en gericht overdragen op onze cursisten.

 

Zes cursisten per instructeur

In navolging van onze binding aan de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatieraad geldt als vuistregel dat een instructeur nooit meer dan zes cursisten tegelijk traint. Is de groep groter, dan zetten wij meer instructeurs in. Zo blijft onze persoonlijke aanpak gewaarborgd.

 

Kwaliteitsborging

Het opleidingsprogramma van BeCare voldoet aan alle criteria, eindtermen en richtlijnen die gesteld zijn door de Nederlandse Reanimatieraad, de European Rescucitation Council, NIKTA en het Oranje Kruis. Lees hierover meer op onze pagina Certificeringen.

 

Meer weten of een training boeken?

Bel ons op 0187-892177 of vul het contactformulier in.

NIEUWS

Krachtenbundeling Life Support Walcheren - BeCare

We zijn verheugd u te kunnen melden dat Life Support Walcheren met ingang van 1 juli 2016, de krachten heeft gebundeld met BeCare. Hiermee wordt de gezamenlijke positie op het gebied van BHV (bedri Lees verder

Trainingen met Open Inschrijving

Vanaf september organiseren wij op onze locatie Fagotweg 2P in Middelburg traningen met open inschrijving.

We hebben de volgende trainingen gepland:

 

Basis training re Lees verder

 
brand-1 brand-2 brand-3