Over ons

LSW Angela John Rien JohanLife Support Walcheren is opgericht in 2006.

Met ingang van 1-7-2016 is LSW onderdeel van BeCare Middelharnis.

Ook www.hulpverleningswinkel.nl

 maakt onderdeel uit van BeCare, het adres voor alle materialen op het gebied van AED, EHBO en BHV.

Gecertificeerde instructeurs

De trainingen uit het trainingsaanbod worden verzorgd door een team van bijna 50 instructeurs. Het merendeel van hen is actief in de acute, professionele noodhulpverlening in Zeeland en Zuid Holland. Hun praktijkervaring, gekoppeld aan de strenge criteria, eindtermen en richtlijnen van toonaangevende instanties, maakt dat zij de vaardigheden van levensreddend handelen effectief en in een prettige sfeer op cursisten kunnen overbrengen.

 

WAAR WIJ IN GELOVEN

Bij BeCare vinden wij een aantal zaken heel belangrijk. Om te beginnen dat onze cursisten daadwerkelijk levensreddend leren handelen. Niet toekijken en notities maken, maar zélf oefenen, zélf ervaren. Enkel door het zelf te doen - niet één keer, maar meerdere keren, krijgen onze cursisten het vertrouwen dat zij in noodsituaties altijd weten hoe ze moeten handelen. Dit zelfvertrouwen vinden wij erg belangrijk, aangezien het ervoor zorgt dat de cursist het hoofd koel kan houden als dit nodig is, hoe hectisch de omstandigheden ook zijn. Tot slot is er onze persoonlijke aanpak. Nooit meer dan zes cursisten per instructeur, waardoor deze per cursist precies die begeleiding kan bieden die nodig is. Zo leren onze cursisten levensreddend handelen in een plezierig en veilig leerklimaat, waardoor de lesstof en de oefeningen enthousiast worden opgepakt, met een blijvend effect.

 

Weten hoe wij omgaan met kwaliteit en bereikbaarheid, klik hier >

 

 

 

Meer weten over Life Support Walcheren?

Bel ons op 0187-892177 of vul het contactformulier in.

NIEUWS

Krachtenbundeling Life Support Walcheren - BeCare

We zijn verheugd u te kunnen melden dat Life Support Walcheren met ingang van 1 juli 2016, de krachten heeft gebundeld met BeCare. Hiermee wordt de gezamenlijke positie op het gebied van BHV (bedri Lees verder

Trainingen met Open Inschrijving

Vanaf september organiseren wij op onze locatie Fagotweg 2P in Middelburg traningen met open inschrijving.

We hebben de volgende trainingen gepland:

 

Basis training re Lees verder

 
brand-1 brand-2 brand-3