Online leren

Het theoriegedeelte van een aantal van onze trainingen kan online gevolgd worden. Door in te loggen in de persoonlijke trainingsomgeving kunnen cursisten op hun eigen tempo en op de momenten dat het hen het beste uitkomt de theorie over levensreddend handelen tot zich nemen.

 

Online toetsing

Na het volgen van de e-learning module vindt ook de toetsing van de opgedane kennis online plaats. Wordt dit gedeelte succesvol afgerond, dan wordt een digitaal certificaat toegekend, waarmee cursisten toegang krijgen tot het praktijkgedeelte van de training.

 

Doorlopend geactualiseerd

 

De e-learning modules van BeCare 

zijn ontwikkeld door Nikta en Digiboek. Deze partijen zijn gespecialiseerd in e-learning modules voor de gezondheidszorg en burgerhulpverlening. De e-learning modules  worden doorlopend geactualiseerd en sluiten aan op de meest recente richtlijnen van de certificerende instantie. 

 

Meer weten over online leren bij BeCare?

Bel ons op 0187-892177 of vul het contactformulier in.

NIEUWS

Krachtenbundeling Life Support Walcheren - BeCare

We zijn verheugd u te kunnen melden dat Life Support Walcheren met ingang van 1 juli 2016, de krachten heeft gebundeld met BeCare. Hiermee wordt de gezamenlijke positie op het gebied van BHV (bedri Lees verder

Trainingen met Open Inschrijving

Vanaf september organiseren wij op onze locatie Fagotweg 2P in Middelburg traningen met open inschrijving.

We hebben de volgende trainingen gepland:

 

Basis training re Lees verder

 
brand-1 brand-2 brand-3