Krachtenbundeling Life Support Walcheren - BeCare

We zijn verheugd u te kunnen melden dat Life Support Walcheren met ingang van 1 juli 2016, de krachten heeft gebundeld met BeCare. Hiermee wordt de gezamenlijke positie op het gebied van BHV (bedrijfshulpverlening), EHBO en AED/reanimatie trainingen aanzienlijk versterkt.

 

De belangrijkste reden voor de krachtenbundeling is dat het een subtantiële uitbreiding betekent van de mogelijkheden die we kunnen bieden.

We vergroten ons team en breiden ons werkgebied uit.

Tezamen verzorgen wij meer dan 400 trainingen per jaar aan bedrijven, particulieren, overheden en instellingen op het gebied van (bedrijfs) hulpverlening, EHBO en AED/reanimatie.

Ook leveren we via www.hulpverleningswinkel.nl  BHV, EHBO en AED materialen en bieden wij EHBO oindersteuning bij evenementen.

 

We zien de krachtenbundeling tussen Life Support Walcheren en BeCare als een perfecte match.

BeCare is net als Life Support Walcheren opgericht door professionele hulpverleners, die kunnen bogen op 20 jaar ervaring in de ambulance en brandweer hulpverlening.

Beiden koppelen wij expertise en praktijkervaring aan het ontwikkelen van specialistische trainingen, maar ook aan 'standaard' EHBO of AED trainingen.

 

Onze kernwaarden blijven onveranderd:

Optimale aandacht, deskundig en eerlijk advies op maat, waarbij de focus ligt op de toepassing van kennis die voor ú relevant is!

 

Aansturing, planning en administratie van BeCare -Life Support Walcheren zal gedaan worden vanuit het bedrijfsgebouw in Middelharnis:

BeCare - Life Support Walcheren

Zernikeweg 37

3241 MG Middelharnis

T: 0187-892177

G: 06-14714351

E: info@lifesupportwalcheren.nl

W: www.lifesupportwalcheren.nl

W: www.becare.nl

W: www.hulpverleningswinkel.nl

 

Terug naar overzicht

NIEUWS

Krachtenbundeling Life Support Walcheren - BeCare

We zijn verheugd u te kunnen melden dat Life Support Walcheren met ingang van 1 juli 2016, de krachten heeft gebundeld met BeCare. Hiermee wordt de gezamenlijke positie op het gebied van BHV (bedri Lees verder

Trainingen met Open Inschrijving

Vanaf september organiseren wij op onze locatie Fagotweg 2P in Middelburg traningen met open inschrijving.

We hebben de volgende trainingen gepland:

 

Basis training re Lees verder

 
brand-1 brand-2 brand-3