Kwaliteit en bereikbaarheid

Bij BeCare vinden wij één ding extra belangrijk: een goede relatie met onze klanten.

 

Doorlopende evaluatie

Voor een groot deel wordt deze relatie gebouwd op de kwaliteit van onze trainingen. Dat deze voldoen aan alle criteria, eindtermen en richtlijnen van certificerende instanties zegt niet per se iets over de beleving van onze cursisten. Daarom evalueren wij onze trainingen doorlopend. Elke training opnieuw, wordt onder de cursisten een kort onderzoek gehouden naar hun ervaringen bij de training die zij gevolgd hebben. Uiteraard gebruiken we de uitkomsten hiervan om onze trainingen steeds weer bij te schaven. De onderzoeksgegevens zijn echter ook beschikbaar voor u als opdrachtgever. Zo kunt u zelf, op relatief objectieve basis, vaststellen of de gevolgde trainingen aan de verwachtingen van uw organisatie en medewerkers hebben voldaan.

 

Persoonlijk bereikbaar

Een goede relatie met u als opdrachtgever betekent voor ons ook dat u ons altijd kunt bereiken voor vragen, opmerkingen of advies. BeCare  is daarom bereikbaar via een vast nummer in Middelharnis en een mobiel telefoonnummer. Komt bellen u niet gelegen, dan kunt u ook een mail sturen of ons contactformulier invullen.

Kan uw vraag niet direct beantwoord worden, dan is dit in de regel binnen één dag alsnog voor elkaar.

 

Meer weten over BeCare?

Bel ons op 0187-892177 / 06 - 52393971 of vul het contactformulier in.

NIEUWS

Krachtenbundeling Life Support Walcheren - BeCare

We zijn verheugd u te kunnen melden dat Life Support Walcheren met ingang van 1 juli 2016, de krachten heeft gebundeld met BeCare. Hiermee wordt de gezamenlijke positie op het gebied van BHV (bedri Lees verder

Trainingen met Open Inschrijving

Vanaf september organiseren wij op onze locatie Fagotweg 2P in Middelburg traningen met open inschrijving.

We hebben de volgende trainingen gepland:

 

Basis training re Lees verder

 
brand-1 brand-2 brand-3