Instructeur Kinderreanimatie

LSW opleiding Instructeur PBLSDe opleiding Instructeur Kinderreanimatie kunt u volgen als vervolg op of uitbreiding van de opleiding Instructeur Reanimatie. In de opleiding tot Instructeur Kinderreanimatie wordt aandacht besteed aan de oorzaken van een hartstilstand bij (jonge) kinderen en de aangepaste vaardigheden die in deze situatie van toepassing zijn.

 

Na het positief afsluiten van de opleiding bent u Instructeur Kandidaat. U dient dan nog eenmaal onder begeleiding van een ervaren instructeur les te geven. Als ook dit onderdeel goed is verlopen, wordt u ingeschreven als volledig instructeur. Vanaf dit moment bent u bevoegd om zelfstandig de cursussen te verzorgen volgens de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatieraad.

 

INSTROOMEISEN

Om toegelaten te worden tot de opleiding Instructeur Kinderreanimatie dient u in het bezit te zijn van een geldig NRR-certificaat Instructeur Reanimatie. Volgt u deze opleiding tegelijk met de opleiding Instructeur Reanimatie, dan verkrijgt u het certificaat Instructeur Kinderreanimatie alleen als u ook het certificaat Instructeur Reanimatie heeft behaald.

 

Opleidingsduur

De opleiding tot Instructeur Kinderreanimatie is een aanvulling op de opleiding Instructeur Reanimatie en wordt vaak gecombineerd gegeven in de vorm van een avondprogramma.

 

Lesmateriaal 

Het benodigde lesmateriaal wordt bij aanvang verstrekt.

 

RICHTLIJNEN

De instructeursopleidingen van BeCare voldoen aan de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatieraad.

 

Meer weten of aanmelden voor de opleiding Instructeur Kinderreanimatie?

Bel ons op 0187-892177 of vul het contactformulier in.

 

Terug naar Instructeur worden >

NIEUWS

Krachtenbundeling Life Support Walcheren - BeCare

We zijn verheugd u te kunnen melden dat Life Support Walcheren met ingang van 1 juli 2016, de krachten heeft gebundeld met BeCare. Hiermee wordt de gezamenlijke positie op het gebied van BHV (bedri Lees verder

Trainingen met Open Inschrijving

Vanaf september organiseren wij op onze locatie Fagotweg 2P in Middelburg traningen met open inschrijving.

We hebben de volgende trainingen gepland:

 

Basis training re Lees verder

 
brand-1 brand-2 brand-3